Kort over kejserens palads i år 30.000

Kort over kejserens palads i år 30.000

“Da den var færdig, var den den største enkelt menneskeskabte struktur i det kendte rum. Dens rødder sank dybt ned i planetens kappe, dens tårne testede de luftløse grænser for atmosfæren. Denne massive struktur er i dag en sammenkoblet serie af befæstninger, der dækker hele kontinentet, der består af kyklop-agtige og pyramideformede strukturer, der strækker sig adskillige kilometer op mod himlen og adskillige dusin kilometer under Terra-overfladen. Paladset siges at have 4.029.854 kamre i sin helhed. “

Kilde Artwork of Warhammer 40,000

Kunstnerens side Artstation

Mere Siege of Terra


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *