kroot til 3d print

Krooduken Rex, Bird of War

Kroot er desværre en sub-faktion i 40k, der virker til at være ved at ryge i vejsiden til fordelen for hoved-faktionens mecha suits (hvilke, indrømmet er cool). Det er synd, for de har en særegen æstetik som de tribal fugle-reptiler de nu engang er. Heldigvis har de stadig fans, og med en 3D printer (når jeg engang får fundet det endegyldige behov for en) er der en del mulighed for at printe nogle cool ting selv – som f.eks. Krooduken Rex foroven.

Krooduken Rex, Bird of War 3D print filer

Felix har generelt en del gode Kroot ting (og andet) man kan hente/købe og printe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.