Om siden

Velkommen til sondagsrollespil.dk, en side inspireret af FaceBook gruppen af samme navn for pen and paper rollespilsgrupper afholdt af Erik Weber-Lauridsen.

I stedet for en FaceBook gruppe, der altid er lidt kluntet og hvor alle mine venner, der har samme interesse, ikke kan være med da de ikke alle bruger stedet, har jeg lavet denne side.

Tanken er at folk, der inviteres hertil, kan tale sammen i forummet, lave indlæg om rollespils-relevante ting som andre venner (og andre på Nettet hvis de ønsker det) kan have glæde af, og på sigt potentielt deltage i video-chat sammen. Denne feature er dog stadig under udvikling, men jeg arbejder på at få det op at stå!

Siden er også lidt en måde at se hvor meget jeg kan presse ud af en WordPress struktur, så det er også et fagligt projekt for mig, så kom endelig med ønsker og forslag til forbedringer!
Noget jeg allerede har erfaring med er også login via sociale netværk, men indtil videre er det invite online med separate konti for nogen ikke skal føle sig tvungne til at bruge det.

Dette gælder ikke kun teknisk men også indholds struktur, hvis en af mine venner ønsker et særligt subforum til deres gruppe så sig endelig til!


Følgende grafiske resurser er brugt

  • By billede – TempleParchment Desktop – gladlad
  • Baggrundspapir – Seamless Parchment Texture – FantasyStock